Exposició de fotografies de Francesc Boix

Redacció L'Avenç

dimarts, 16 de juny del 2015

fboix_full_gallery

Aquest dijous 18 de juny a les 19h s’inaugura al Museu d’Història de Catalunya l’exposició Més enllà de Mauthausen. Francesc Boix, fotògraf. [+]

L’exposició Més enllà de Mauthausen. Francesc Boix, fotògraf, repassa el testimoni del fotògraf català que va ser empresonat el 1941 i va ser enviat a Mauthausen. Allà hi va estar quatre anys. Durant l’estada va recopilar imatges del camp que després van servir als processos judicials de Nuremberg.

Francesc Boix va ser reporter durant la Guerra Civil al Front d’Aragó, quan només tenia 16 anys. L’exposició mostra el fons que ha cedit l’associació Amical de Mauthausen i del fons de l’autor, adquirit per la Comissió de la Dignitat. L’exposició s’emmarca en la celebració del 70è aniversari de l’alliberament dels camps nazis en acabar la Segona Guerra Mundial.

INFORMACIÓ:

Dates: 18 de juny del 2015 a les 19h. L’exposició romandrà al museu fins al 18 d’octubre del 2015. De dimarts a dissabte de 10 a 19h, dimecres de 10 a 20h, diumenges i festius de 10 a 14,30h i dilluns tancat.

Lloc: Museu d’Història de Catalunya, Pl. Pau Vila, 3. Barcelona.

Pàgina web del museu.

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.