Estrena en cinemes del documental ‘Bon Cop de Falç’

Redacció L'Avenç

dimarts, 08 de setembre del 2015

bon cop de falç

DEMÀ dijous dia 10 a les 20h s'estrena en cinemes el documental "Bon cop de falç. La història de l'himne". La sessió, a la qual s’accedeix amb invitacions, tindrà lloc als Cinemes Girona. [+]

'Bon cop de falç. La història de l’himne' celebra avui el primer aniversari de la producció de la peça audiovisual amb la seva estrena en cinemes i en Sistema HD, aquest dijous dia 10 a les 20 hores als Cinemes Girona de Barcelona. (c/ Girona, 175)

El documental, de 50 minuts de durada i produït per Clack, Enderrock i L'Avenç, es va estrenar el 9 de setembre de 2014 a TV3 obtenint una mitjana de 150.000 espectadors a la franja de segon 'prime time'.

Està basat en el llibre Els Segadors. De cançó eròtica a himne nacional, de Jaume Ayats, editat per L’Avenç el 2011 i el va dirigir Eloi Aymerich amb l’assessorament a les escenes de ficció d’Esteve Rovira. La peça audiovisual va ser possible gràcies a Televisió de Catalunya i La Xarxa de Comunicació Local, que van actuar com a coproductors.

L’estrena en cinemes del documental coincideix també amb l’estrena, aquest dimarts dia 8, de l’espectacle ‘Seguem arran. Quinze himnes i una cançó eròtica’, que ressegueix el mateix fil argumental, a El Born Centre Cultural.

Els Cinemes Girona comptaran, també, amb una exposició sobre l’origen d’’Els Segadors’, que es podrà visitar, de manera gratuïta, al vestíbul.

Al passi s’hi podrà assistir prèvia confirmació. Aquells que hi vulguin ser, han d’enviar un correu amb el nom complet i el número del carnet d'identitat a comunicacio@elssegadors.tv.

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.