Els Llibres de L’Avenç, més enllà del paper

Redacció L'Avenç

dimecres, 21 de gener del 2015

L'Avenç llança un nou web dedicat exclusivament a Els Llibres de L'Avenç, un portal amb els més de 50 títols del nostre catàleg i continguts extres relacionats amb històries, músiques, pel·lícules, etc. [+]

El 2014 ha estat un any molt especial per a L’Avenç. La revista va arribar, al mes d’abril, al número 400, i ho va celebrar amb la publicació d’un número especial. Paral·lelament, l’editorial, sota la marca Els Llibres de L’Avenç, ha continuat la seva trajectòria iniciada el 2007 i ha assolit la cinquantena de títols publicats, comptant-hi l’assaig i la literatura, amb la memòria col·lectiva i la “literatura del jo” com a fil conductor. Tot plegat, sota el signe de la independència i l’aposta per la qualitat i el rigor.

Ara, volem fer un pas més.

Acabem de posar en marxa el nou web www.elsllibresdelavenc.cat. Volem donar-los la màxima visibilitat i portar-los més enllà del paper. Hi tenim tot el catàleg, amb la màxima informació possible de cada títol, però, a més, hi anirem incorporant un Dossier de Lectura per a cada llibre. Volem enriquir la lectura dels llibres amb continguts extres relacionats amb cada un d’ells: històries, músiques, pel·lícules, imatges, recursos a la xarxa, etc. És un servei gratuït per als nostres lectors, als quals només els demanem que es registrin. També estem oberts a rebre suggeriments de noves aliances temàtiques entre els llibres i la resta de disciplines artístiques, investigacions acadèmiques, dades periodístiques, etc.

Des de la modèstia però també amb la il·lusió i l'ambició de fer una proposta innovadora i inèdita en el nostre sector, volem contribuir a fer unes lectures més aprofundides i engrescadores. Els primers Dossiers de Lectura disponibles corresponen als llibres de finals de 2014 i inicis de 2015, amb el primer títol de l’any, La 'niña gorda', de Santiago Rusiñol, a la venda a partir d’avui mateix.

Esperem que us interessi!

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.