El MEAM acull l'exposició de Golucho

Redacció L'Avenç

dissabte, 28 de març del 2015

Golucho-Alicia

El Museu Europeu d’Art Modern acull entre març i abril l’exposició de l’artista madrileny Miguel Angel Mayo, Golucho. L’exposició és una nova antologia de l’obra del pintor, emmarcades en el nou realisme. [+]

A partir de l’exposició del MEAM es pot fer un recorregut per l’obra de Golucho des del 1998. L’autor és un artista inclassificable, amb un estil propi que ha adquirit després d’anys de treball i experimentació.

Golucho aconsegueix plasmar la realitat d’uns personatges anònims, quotidians. Amb mestria transmet vides dures i colpidores. A l’exposició és veuen mans gastades pel treball, cares arrugades pel pas del temps. L’autor mostra personatges i els efectes d’una vida dura i colpidora. Aquesta duresa ha provocat que sigui considerat un dels artistes més conflictius.

L’artista és cofundador del grup artístic La gallina ciega. En el grup hi podem trobar altres artistes com Dino Valls o Antonio López. És un grup interdisciplinari d’artistes vius, des de la fotografia fins a l’escultura, passant per la pintura. És un espai d’art contemporani dedicat a promoure exposicions dels seus artistes i d’anònims, tots ells seleccionats per la seva qualitat. A més, també té com a objectiu projectar un el debat i la regeneració teòrica i revisar els cànons de les avantguardes.

INFORMACIÓ:

Dates: Fins al 12 d’abril. De dimarts a diumenge de 10h a 20h.

Lloc: Museu Europeu d’Art Modern, c/Barra de Ferro, 5. Barcelona

Entrada general : 9€ Entrada reduida : 7€

http://www.meam.es/

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.