Dia Mundial de la Poesia

Redacció L'Avenç

dijous, 19 de març del 2015

e_dia_mundial_poesia_editora_129_10803_1

Aquest dissabte secelebra el Dia Mundial de la Poesia i la Institució de les Lletres Catalanes ha organitzat i promogut uns 250 actes. L’acte central tindrà lloc a l’Arts Santa Mònica a les 18:30 hores. [+]

Per commemorar la celebració del Dia Mundial de la Poesia la Institució de les Lletres Catalanes, juntament amb altres institucions culturals, han impulsat més de 250 actes al llarg del territori.

L’acte central a l’Arts Santa Mònica comptarà amb la lectura del poema Illa escrita del poeta Jaume Pont. El poema tracta la poesia com a espai creatiu dins la societat, com una illa que apareix en la societat i serveix d’espai imaginatiu i creatiu. Per l’acte, s’han editat 22.000 opuscles amb el poema en català i traduït a una vintena de llengües. També hi haurà una interpretació de poemes musicat de Joan Vinyoli a càrrec de l'Escola municipal de Valls i la interpretació de la poesia de Jaume Font per Xavi Múrcia.

La Institució de les Lletres Catalanes ha remarcat l’evolució del nombre d’actes que es celebren pel Dia de Mundial de la Poesia, del 83 del 2012 als més de 250 que es realitzaran enguany.

INFORMACIÓ:

Acte a l’Arts Santa Mònica:

Dia: 21 de març a les 18:30

Lloc: Centre Cultural Arts Santa Mònica, c/Les Rambles, 7

Activitat gratuita, aforament limitat

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.