Conferència de Luc Boltanski

Redacció L'Avenç

diumenge, 22 de febrer del 2015

Boltanki

Avui dilluns 23 de febrer, a les 19h el sociòleg Luc Boltanski oferirà al CCCB una conferència sobre els seus plantejament al voltant de les expressions actuals de la crítica al capitalisme. [+]

Aquest sociòleg, professor a l’École d’Hautes Études en Sciences Sociales de París i autor de De la crítica: compendio de sociología de la emancipación (Akal, 2014) reflexionarà també sobre les repercussions dels canvis del capitalisme vers el funcionament del món de l'art.

Segons Luc Boltanski, durant les darreres dècades hem assistit al naixement d’una forma nova de capitalisme, caracteritzada entre altres trets per l’aparició d’una nova esfera econòmica, l’esfera del enriquiment. Quins són els seus trets característics? Quins canvis socials i polítics ha precipitat aquesta transformació del sistema econòmic? Quin és, en aquest context, el futur de la crítica?

L’acte serà presentat per Xavier Antich, professor d’Història de les idees estètiques a la Universitat de Girona. Aquesta conferència s’enmarca en el cicle "Prendre la paraula", en el qual també participen Axel Honneth, Saskia Sassen, Fina Birulés, Albert Lladó, Manel Ollé, Isabella Gresser, Bo Stråth, Montserrat Guibernau, Peter Wagner i Seyla Benhabib.

INFORMACIÓ:

Data: 23/02/2015

Lloc: CCCB (c/ Montalegre, 5 08001 Barcelona)

Organitza: CCCB

Hi haurà traducció simultània al català.

Podeu adquirir les entrades (3€) a Ticketea.com o bé trucant al 902 044 226. Si sou Amics del CCCB, aturats, carnet de docent i jubilats amb la Targeta Rosa compteu amb accés gratuït.

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.