Conèixer Albert Manent

Redacció L'Avenç

diumenge, 24 de maig del 2015

Albert-Manent_ARAIMA20140414_0209_5

Demà dimarts 26 de maig se celebrarà la segona sessió del cicle Conèixer Albert Manent. Tindrà lloc a l’Auditori del Museu d’Història de Catalunya i començarà a les 19h. [+]

El cicle està organitzat pel Centre d’Història Conterporània de Catalunya, la Fundació Revista de Catalunya i la Plataforma per la Llengua. L’acte el presidirà el president de Revista de Catalunya, Quim Torra i el de Plataforma per la Llengua, Òscar Escuder.

El cicle dedicat al 43è Premi d’Honor de les Lletres Catalanes comptarà amb els parlaments dels directors esmentats a les 19 hores. Tot seguit hi haurà tres intervencions: Josep Massot, Albert Manent, historiador de l’Església, la Guerra Civil i l’exili; Pilar Garcia-Sedas, Albert Manent, americanista; Jordi Amat, Albert Manent, biògraf.

El cicle repassa les diferents facetes a les que es va dedicar l’escriptor i filòleg. La primera sessió es va centrar en l’aspecte activista, i de servei a l’Església i al Govern de Catalunya.

INFORMACIÓ:

Dia: 26 de maig de 2015, a les 19 hores

Lloc: Auditori del Museu d'Història de Catalunya, Plaça de Pau Vila, 3. Barcelona.

Activitat gratuita però es recomana inscripció prèvia.

PER SABER-NE MÉS:

Podeu llegir l'article de Jordi Amat a L'Avenç 408 de gener de 2015, Albert Manent, forjador d'esperances. L'article és la intervenció de Jordi Amat a l'acte d'homenatge a Manent al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona el 3 de novembre del 2014.

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.