Concert d'homenatge a Enric Morera a la Biblioteca de Catalunya

Redacció L'Avenç

dissabte, 11 de juliol del 2015

CCSE

La Biblioteca de Catalunya retrà homenatge al compositor català Enric Morera, amb motiu del centenari del seu naixement. El proper dilluns 13 de juliol tindrà lloc a la Biblioteca un concert a càrrec de la Cobla Catalana de Sons Essencials (CCSE) que interpretarà versions sardanístiques en homenatge al mestre. [+]

Enric Morera i Viura (1865-1942) compositor català molt prolífic que escrigué òperes, música escènica, obres simfòniques, corals, concerts i una missa de rèquiem, tot i que és conegut sobretot per les seves sardanes corals com La Santa Espina, Les fulles seques, La sardana de les monges i L'Empordà. El seu fons personal es conserva a la Biblioteca de Catalunya.

La Cobla Catalana dels Sons Essencials, amb el seu so singular, retrà homenatge al compositor en un espectacle on la sardana es fon amb la rumba, la jota i el ball pla i que posa sobre l’escenari tots els instruments de la cobla, juntament amb percussions ètniques i la veu. Els músics de la CCSE juguen amb els codis de la tradició oral, la mediterraneïtat i alguns aspectes del jazz, que es posen al servei dels nostres gèneres.

INFORMACIÓ

Data: 13 de juliol, a les 21 h.

Lloc: Sala de Llevant de la Biblioteca de Catalunya.

Preu: 12€ a la taquilla. També podeu comprar l'entrada per Internet clicant aquest enllaç

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.