Concert a l'Acadèmia de Belles Arts de Sant Jordi

Redacció L'Avenç

diumenge, 19 de juliol del 2015

RA Belles Arts de Sant Jordi

El proper dimarts 21 tindrà lloc a la Reial Acadèmia de Belles Arts de Sant Jordi el concert "El Rei del Ragtime", del compositor i pianista estadunidenc Scott Joplin, en el marc del programa Clàssica a la Reial Acadèmia. [+]

El concert anirà a càrrec del flautista Anton Serra i del clavecinista Jordi Ribell.

Anton Serra va estudiar la carrera de música a Suïssa i ha estat aclamat en diversos concursos internacionals, ha fet més de 700 concerts a la majoria de països europeus, Israel i Rússia, tocant amb destacats solistes internacionals i acompanyat per orquestres destacades del panorama internacional. És membre fundador del Trio Marshall, Oberon Trio, Clàssic BCN, Artemps Trio, Sextet Poulenc i Gerhard Quintet. Ha rebut sempre crítiques molt positives tant del públic com de la premsa. És professor de flauta a la prestigiosa Acadèmia Marshall de Barcelona.

Jordi Ribell, al seu torn, nasqué a Parets del Vallès. Estudià al Conservatori Superior de Música de Barcelona i amplià la seva formació amb Rinaldo Alessandrini i Ottavio Dantone. La seva activitat com a músic professional començà ben aviat tocant el piano i el flabiol a les cobles Miramar de Figueres i Marimba de Girona durant cinc temporades. Ha realitzat nombrosos concerts arreu de Catalunya, la resta de la Península, França i Itàlia. Ha fundat diverses agrupacions, entre les quals destaquen Gelosia d'Amanti, Liaison Ensemble, Piacere Ensemble i Camerata Catalana XVIII.

INFORMACIÓ

Data: 21 de juliol a les 20h

Lloc: Saló d'Actes de la Reial Acadèmia de Belles Arts de Sant Jordi, Passeig Isabel II, 1 (Barcelona)

Preu: 12 € amb reserva i 15€ sense, 5€ per als nens menors de 14 anys. Reserves aquí

Més informació i programa detallat al web

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.