Barris, veïns i democràcia al MHCAT

Redacció L'Avenç

dissabte, 18 de abril del 2015

MAndreuCCOO

El proper dimecres 22 d’abril es presentarà el llibre de Marc Andreu: Barris, veïns i democràcia al Museu d'Història de Catalunya. L’acte forma part de l’exposició sobre els 50 anys d’història de Comissions Obreres. [+]

A l’espai Speakers’ Corner de l’exposició CCOO: una història de Catalunya (1964-2014) es presentarà i debatrà sobre el llibre d’en Marc Andreu, que analitza el moviment veïnal barceloní. A partir de l’acte es conversarà al voltant dels punts on conflueixen el llibre i l’expo.

D’aquesta trobada entre la lluita obrera i la urbana s’analitzarà la història de la ciutat catalana i com va construir la seva identitat i la sortida del franquisme a base de lluites al carrer i a les fàbriques.

La presentació comptarà amb la presència de l’autor, i serà presentada i moderada per l’historiador i director de L’Avenç, Josep Maria Muñoz.

INFORMACIÓ:

Dia: 22 d’abril del 2015, 18.30h

Lloc: Museu d’Història de Catalunya. Plaça de Pau Vila, 3. Barcelona

Més info aquí.

PER SABER-NE MÉS:

Consulteu la pàgina sobre el llibre: Barris, veïns i democràcia d’en Marc Andreu publicat a L’Avenç aquest 2015 amb tota l ainformació i recursos extres multimèdia.

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.