Barcelona, una ciutat per pensar Europa

Redacció L'Avenç

dimarts, 20 de octubre del 2015

Barcelona Europa

Demà dijous a les 19h l'escriptor Enric Bou pronunciarà la conferència "Barcelona, una ciutat per pensar Europa", al Museu d'Història de Barcelona. [+]

Aquesta conferència servirà per presentar el curs superior universitari, organitzat amb la Universitat de Barcelona "Ciutats per a pensar Europa", que vol documentar i reflexionar sobre el paper de ciutats que, des de situacions de complexitat de vegades semblant a la de Barcelona, i sovint molt més marcada, aporten un llegat de preguntes sobre Europa que convé tenir present per pensar també la nostra ciutat i la seva clara vocació europeista.

El curs està dirigit per professor Antoni Martí Monterde i hi participen també Teresa Rosell Nicolás (UB), Bernat Padró Nieto (UB), Borja Bagunyà (UB), Diana Sanz Roig (UPF) i Carolina Moreno Tena (UB).

INFORMACIÓ:
LLOC: Museu d’Història de Barcelona. Plaça del Rei, sala de Martí l’Humà (Barcelona) www. http://museuhistoria.bcn.cat/

DATA: 22 d’octubre, 19h

Calendari docent: 22 d’octubre – 3 de desembre de 2015

Inscripció i més informació: www.ub.edu/masterbcn-eu-lhci/ca

PER SABER-NE MÉS:

Enric Bou ha publicat a L'Avenç Desviacions. proses de viatge (2013). De Boston a Venècia, l’itinerari vital de l’autor ha estat marcat, en els darrers anys, pel viatge. Mèxic, Portugal, el Japó, Moscou, l’Índia, Madagascar, Cuba i, és clar, els Estats Units i Itàlia, són alguns dels paisatges, humans abans que físics, observats amb calidesa, ironia i joie de vivre pel viatger-escriptor.

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.