Barcelona Pensa. II Festival de Filosofia

Redacció L'Avenç

diumenge, 15 de novembre del 2015

Barcelona pensa

Durant tota aquesta setmana té lloc la segona edició de Barcelona Pensa, el festival de filosofia de la ciutat que té com a objectiu la difusió, l’apropament i la transmissió de la filosofia en l'entorn de diverses entitats culturals [+]

El festival aposta pel dret a la filosofia com a tret fonamental d’una cultura crítica i participativa. Es tracta d'oferir criteris i reflexions als ciutadans que permetin prendre decisions tant en l’àmbit ètic, com polític o estètic, i d’aprendre plegats interactuant des dels diversos àmbits culturals i socials de la ciutat.

El festival proposa temàtiques plurals per a públics diversos i treballa sota els principis de la transversalitat disciplinaria, la inclusió, la creativitat i la col·laboració entre institucions públiques, però també amb la iniciativa privada que es vulgui comprometre amb l’enfortiment d’un teixit cultural a l’abast de tothom.

Fins a 27 espais diferents acolliran conferències, taules rodones, projeccions cinematpgràfiques, accions artístiques, tallers, etc.

Podeu consultar el programa complet aquí.

ORGANITZA: Facultat de Filosofia de la UB

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.