Barcelona Novel·la Històrica

Redacció L'Avenç

divendres, 30 de octubre del 2015

BCN Novel·la històrica

Del 3 al 7 de novembre, el Born Centre Cultural acollirà la 3a edició de Barcelona Novel·la Històrica, un certament amb diverses activitats al voltant d’aquest gènere literari. [+]

La Sala Moragues del Born Centre Cultural acollirà la major part de taules rodones, que enguany posen l’accent ens les novel·les anomenades 'de capa i espasa'. Diversos autors i experts convidats debatran qüestions com el rigor documental i historiogràfic en les novel·les històriques i com aborden el procés d’escriptura. Es parlarà sobre la frontera, en els documentals històrics, entre ficció i realitat. També de l'amor en la novel·la històrica, dels "moments petits de la història" ... El programa inclou, a més, itineraris per la Barcelona dels bandolers i clubs de lectura a les biblioteques de la ciutat.

Us podeu descarregar el programa sencer aquí, però destaquem:

- Dimarts 3 de novembre, 17h "L'autor davant els fets històrics", amb Teresa Juvé, María Soto, Martí Gironell i Iván Rosquellas.

- Dimecres 4 de novembre, 18.15h "L'amor en la novel·la històrica", amb Ruth M. Lerga, Nieves Hidalgo, Antònia Carré-Pons i Blanca Busquets.

INFORMACIÓ:

LLOC: Sala Moragues - El Born Centre Cultural (Pl. Comercial 12, Barcelona)

DATA: Del 3 al 7 de novembre.

Entrada lliure. Aforament limitat.

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.