Arriba la primera edició de "Literal"

Redacció L'Avenç

dijous, 28 de maig del 2015

Fira-del-llibre-critic-LITERAL_ARAIMA20150312_0102_1

Aquest 29, 30 i 31 de maig se celebrarà la fira Literal. Tindrà lloc al complex fabril Fabra i Coats de Sant Andreu. Ha estat impulsada per diverses editorials, entre les quals Tigre de Paper, del grup Llegir en Català. [+]

Les editorials Tigre de Paper, Pol·len, Bellaterra i Icària editorial han estat les editorials que promotores d'aquesta "fira d'idees i llibres radicals". En la primera edició, l’espai Fabra i Coats s’omplirà d’estands, de debats, conferències i música.

A la fira hi participen quatre de les deu editorials de Llegir en Català: Periscopi, Sembra, Raig Verd i Tigre de Paper.

Literal té com a protagonista el llibre polític i com a objectiu té portar nous públics al pensament crític i al llibre polític. A més, també vol estrenyer els lligams entre la cultura i l’economia social, a partir d’enfortir l’economia cooperativa dins la cultura.

Al llarg dels tres dies que dura la fira, diversos autors, editorials i mitjans passaran per la sala de conferències. Algunes conferències com la de Joan Tafalla i Giaime Pala sobre la sobirania nacional al sud d’Europa. Els periodistes Roger Palà i Gemma García Fàbrega protagonitzaran la xerrada sobre l’estat actual del periodisme d’investigació i la relació amb els grans grups de comunicació.

A més, la fira oferirà una programació musical organitzada pel segell barceloní de música negra, Say it loud! Alguns dels que passaran per l’escenari i posaran la banda sonora són Rebelmadiaq sound, The Neighbours, Tonia Richardson and The Sound Messengers o The Black Snakes.

INFORMACIÓ:

Dies: 29, 30 i 31 de maig del 2015. Horaris aquí.

Lloc: Complex Fabra i Coats, c/Sant Adrià, 20. Barcelona.

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.