Aquest cap de setmana, Món Llibre

Redacció L'Avenç

dijous, 16 de abril del 2015

mon_llibre_2015

Aquest cap de setmana es celebra al CCCB el festival de literatura infantil i juvenil: Món Llibre. En la seva onzena edició, el festival es posiciona com un espai de trobada per als entre els nens i nenes i els llibres. [+]

A cavall entre el MACBA i el CCCB es situa l’onzena edició del Món Llibre. El festival compta amb un total de 34 espais on s’hi trobaran més de 100 activitats, entre teatres, conta-contes, tallers i espectàcles, destinats als lectors més petits.

El festival ofereix la possibilitat d’assistir a espectacles com el passeig amb el cap als núvols. La companyia polonesa Teatr Delikates dirigeix aquesta performance que farà que els assistents surtin del festival, a passejar amb el cap als núvols. A més, trobaran una exposició que conmemora el 150 aniversari d’Alicia al país de les marevelles. L’exposició s’ha fet amb els fons de les biblioteques de Barcelona.

El festival compta amb la presència de dos il·lustradors. El català Pep Boatella que part de la seva obra es troba en les il·lustracions de llibres infantils i juvenils i que ha estat l’encarregat de dissenyar el cartell d’enguany. I el portugués André Letria, que és l’il·lustrador convidat d’aquesta edició. Del portugués es podrà conèixer la seva darrera obra, el llibre Si jo fos un llibre.

Situat el cap de setmana abans de Sant Jordi, el festival esdevé el punt de referència de la literatura infantil i juvenil, on els lectors poden endinsar-se en les obres a partir d’espectacles i tallers.

INFORMACIÓ:

Dia: 18 i 19 d’abril, de les 11h a les 19.30h.

Lloc: CCCB, c/Montalegre, 5. Barcelona.

MACBA, Pl. dels Àngels, 1. Barcelona.

Plaça Joan Coromines

Plaça dels Àngels

Més info

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.