19è FotoPres. Nova imatge documental

Redacció L'Avenç

dimecres, 19 de agost del 2015

FotoPres

El CaixaForum de Barcelona presenta fins al 18 d'octubre "19è FotoPres 'la Caixa'. Nova imatge documental" l'exposició que recull els deu projectes beneficiaris de les Ajudes a la Producció i Publicació per a Projectes d'Imatge Documental de l’Obra Social "la Caixa". [+]

Mitjançant deu projectes d'imatge documental, la mostra indaga en aspectes socials de diversos llocs del món des de perspectives que transcendeixen els límits del fotoperiodisme i es qüestionen les transformacions del mitjà documental en què treballen. Els seus projectes, en escenaris d'arreu del món, tracten diferents aspectes (territori, perifèries, identitat, violència o fronteres) i utilitzen formats híbrids que indiquen el doble valor, social i estètic, de la imatge documental.

Els autors seleccionats són Arnau Blanch, Rebecka Biro i Victoria Montero, Jon Cazenave, el grup format per Borja Larrondo, Pablo López-Learte i Diego Sánchez, El Cíclope Mecánico, Gerardo Custance, Mattia Insolera, Sebastián Liste, David Mocha i col·lectiu NOPHOTO.

Al voltant de l'exposició, s'han organitzat un seguit d'activitats complementàries com viistes comentades i debats.

INFORMACIÓ:

LLOC: CaixaForum. Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8 (Barcelona)

DATA: Fins al 18 d'octubre

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.