Novetats editorials de la tardor

Redacció L'Avenç

dijous, 17 de juliol del 2014

Novetatstardor2014

Des de L'Avenç us desitgem un bon estiu i aprofitem per anunciar-vos les novetats editorials que estem preparant per la tardor. Al setembre ens podreu trobar, juntament amb els nostres companys de Llegir en català, a la caseta número 4 de La Setmana del Llibre en Català, que tindrà lloc del 5 al 14 de setembre a l'Avinguda de la Catedral, a Barcelona.[+]

Aquestes són les novetats editorials, de setembre a novembre:

· Marian Vayreda, Records de la darrera carlinada
Amb una mirada desenganyada cap als ideals de la joventut, Marian Vayreda va narrar els diversos episodis, entre caricaturescos i patètics, que va viure a la tercera guerra carlina. Escrits amb vigor i precisió, constitueixen una crònica desencantada i desmitificadora de l’absurd d’una guerra.
Sèrie Literatures

Data de sortida: 4 de setembre

· Andreu Domingo, Catalunya al mirall de la immigració. Demografia i identitat nacional
El fenomen immigratori, amb la diversitat poblacional i la càrrega emotiva que comporta, ha estat una constant a la Catalunya de l’últim segle, part fonamental de la seva història demogràfica i de la seva construcció com a nació. El llibre traça una anàlisi indispensable de l’imaginari social bastit a partir dels principals discursos existents sobre immigració i identitat nacional.
Sèrie Assaig

Data de sortida: 25 de setembre

· Émile Zola, La bèstia humana (Traducció Josep M. Muñoz Lloret)
Jacques Lantier, la “bèstia humana” del títol, és un maquinista de tren que té una malaltia hereditària que l’empeny a voler matar les dones que li desperten el desig sexual. Amb la precisió d’un mecanisme de rellotgeria, Zola construeix un tens thriller psicològic, que ha estat adaptat en diverses ocasions al cinema, sobretot en les recordades versions de Jean Renoir i de Fritz Lang.
Sèrie Literatures

Data de sortida: 6 de novembre

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.