RECOMANEM Marina Subirats

Portada Subirats

Redacció L'Avenç

diumenge, 18 de novembre del 2012

RECOMANEM Conferència de Marina Subirats "La vigència de les classe socials". Avui a les 18h a la seu de Comissions Obreres (Via Laietana 16, Barcelona). Marina Subirats és autora del llibre publicat a L'Avenç "Barcelona, de la necessitat a la llibertat. Les classes socials al tombant del segle XXI"

La conferència forma part dels debats del X Congrés de CCOO de Catalunya. Durant l’acte es debatrà sobre l’existència, l'estructura i la correlació de classes en el món actual.
Marina Subirats ha analitzat al llarg de dues dècades l'evolució de les classes socials a Barcelona, i és catedràtica emèrita de Sociologia de la Universitat Autònoma de Barcelona. Va militar a Bandera Roja i el PSUC, va ser directora del Instituto de la Mujer del Ministerio de Asuntos Sociales (1993-1995), regidora d'Educació de l'Ajuntament de Barcelona (1999- 2006) i membre de la Comissió d'Igualtat d'Oportunitats de la Unió Europea (1993-1996), del qual va ser presidenta al 1995. El 2006 va rebre la Creu de Sant Jordi i al 2011, el premi Catalunya Sociologia. Ha publicat diversos llibres sobre Educació, Gènere i Estructura Social de Catalunya i més d'un centenar d'articles especialitzats, Ha publicat aquest any a L'Avenç Barcelona: de la necessitat a la llibertat. Les classes socials al tombant del segle XXI, imprescindible per identificar l'estructura i correlació de classes, reconèixer i identificar la realitat present, més enllà del territori de referència.

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.