Fénéon, precursor de Twitter

Félix Fénéon-Notícies de tres ratlles

Redacció L'Avenç

dimecres, 10 de octubre del 2012

Amb motiu de la publicació de Notícies de tres ratlles, Núvol i L’Avenç convoquen un concurs i una festa. Ja és oberta la convocatòria del premi Fénéon a la millor notícia de tres ratlles.

Aquells que vulguin participar al premi Fénéon de Notícies de tres ratlles poden enviar la seva proposta per correu electrònic a info@nuvol.com. Cada participant podrà presentar fins a deu Notícies de tres ratlles, adjuntant un telèfon de contacte, un compte de twitter, cas que en tingui, i una fotografia. El jurat, que serà anunciat pròximament, concedirà un únic premi, que consistirà en una subscripció a la revista L’Avenç per un any.

L’Avenç i Núvol donaran a conèixer el veredicte el dia de la presentació de Notícies de tres ratlles, que tindrà lloc el dimecres 24 d’octubre, a les 19:30 h a la llibreria La Central del carrer Mallorca. Ni l’autor ni els seus amics no hi seran presents, però ja han confirmat la seva participació alguns escriptors Lluís-Anton Baulenas, Bel Olid, Marina Espasa, Àlex Gutiérrez, Joan-Lluís Lluís, Jordi Nopca i Susanna Rafart. També hi seran, en esperit, Jordi Puntí i Josep M. Fonalleras. Tots ells han escrit notícies de tres ratlles especialment per a l’ocasió.

Convidem als lectors a escriure les vostres pròpies “Notícies de tres ratlles”: és a dir, us invitem a fer el mateix exercici literari que va fer Fénéon ara fa un segle, i a partir d’un fet divers (extret dels mitjans o, per què no?, de la vostra imaginació), escriure (i venir a llegir en veu alta) les vostres “notícies de tres ratlles”.

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.