L'Avenç reforça el seu renovat projecte associant-se amb RBA Libros

Logo Avenç RBA

dimecres, 12 de juliol del 2006

Dos anys de renovació constant

L’Avenç, que el març del 2005 va publicar el seu número 300, ha impulsat en els darrers anys un important procés estratègic de renovació amb un disseny i una maquetació nous i l’ampliació dels seus continguts al conjunt de les humanitats. Amb l’aspiració de consolidar un nou projecte de qualitat, pensat per al lector, la publicació ha ampliat el seu equip de col·laboradors i ha redissenyat el seu web (www.lavenc.cat) posant a disposició dels lectors tot el seu arxiu. A més, el passat mes de maig L’Avenç va estrenar noves instal·lacions al Passeig de Sant Joan, núm. 26, a l’edifici seu de la Biblioteca Arús.

Una aliança estratègica cap al futur

L’Avenç S.L. és una empresa cultural que, des de 1977, edita la revista d’història i cultura L’Avenç. També edita la revista de llengua i literatura catalana Els Marges (des de l’any 2004), així com llibres de col·leccions pròpies i d’encàrrec per a empreses i institucions.

Més forts, més projectes

L’Avenç S.L. ha apostat per un dels principals grups editorials del país. RBA Libros (www.rba.es), creat el 1998, manté el seu esperit expansiu amb una clara visió de reforçar l'edició en llengua catalana i l’orientació cultural del grup. És per aquest motiu que s’ha apostat per una publicació de referència en l’àmbit cultural dels països de llengua catalana.

Amb aquest nou impuls, L’Avenç referma la seva voluntat de continuar sent una revista oberta a la vida cultural del país, que aporta una mirada històrica sobre l’actualitat, entesa com una forma de contribuir a la necessària construcció del present.

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.